Regisztráció Bejelentkezés
0 termék van a kosárban

Átvételi és fizetési módok

 

 

 

 

Átvételi, fizetési módok :

 

- Személyesen Gazda Áruházunkban, készpénz, bankkártya.

 

- Szállítás futárszolgálattal, kivéve növényvédő szerek.

  Szállítási díj : bruttó 15000,- forintig 1900,- forint / szállítás

                       bruttó 15000,- forint felett ingyenes.

                       Maximum szállítási súly, 40 kilogramm!

A Webáruházban feltüntetett növényényvédő szereket, a jogszabályi előírásoknak megfelelően, csak személyes átvétellel értékesítünk, az arra jogosult személynek.

Szállítás esetén a lehetséges fizetési módok : Előre utalás, Utánvét(melynek díja 985,- forint)

Elfogadó neve: Óvár-Chem Kft.
Cégjegyzékszám: 08-09-00-9322
Adószám: 12582666-2-08
Számlavezető bank neve, címe: Nyugat Takarék Szövetkezet, 9023 Győr, Bartók Béla utca 2-4.
Számlaszám: 59500155-11051598

Fizetési információ

Előreutalásos fizetés igény esetén, a rendelés beérkezését követően automatikusan előlegszámlát állítunk ki a megrendelő által megadott számlázási adatok (regisztráló adatai) alapján PDF formátumban, melyet a regisztrált e-mail címére továbbítja adminisztrátor kollégánk. Amennyiben a számlát cég részére szeretné elszámolni, kérjük a számlázási adatokhoz ezt feltüntetni. Fontos, hogy minden számlaadat (név, cím) pontos legyen!

A számlán látható összeget - mely a rendelés értékével egyenértékű -, a számlakiállító (Óvár-Chem Kft.) részére és annak számlaszámára kérjük utalni. Kérjük, az átutalást csak a megérkezett számla alapján indítsa!

A megrendelt árut csak abban az esetben tudjuk kiszállítani, ha a számla kiegyenlítése megtörténik.

 

Adatvédelmi információ

A számlázási adatok a megrendelés során kerülnek megadásra, melyet kizárólag a Óvár-Chem Kft. adminisztrátorai láthatnak. Az Ön személyes adatainak védelmében a vásárlás alatt és után, arról semmilyen adat nem kerül harmadik fél birtokába. Az Ön által megadott egyéb vásárlással, szolgáltatással kapcsolatos adatok kizárólag a Óvár-Chem  Kft. birtokában maradnak.

 

 

A Óvár-Chem Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás